lazzarin-home-slide1bis-5981606a

RRETH NEA TRADE

Nea Trade është themeluar në vitin 2014 nga një aksioner i vetëm, Donald Bështika.
Kompania e ka nisur aktivitetin në importin dhe distribucionin e kafesë e të verës, duke synuar tregun shqipëtar.
Ne kemi zgjedhur cilësinë më të mirë të linjës – HoReCa.

Për ne cilësia e produktit është e para!
Për të jetuar mirë, duhet të shijosh mirë!
Shija juaj është në duart tona!

Gjatë viteve të fundit Nea Trade ka zgjeruar gamën e produkteve me pije joalkolike dhe produkte ushqimore.
Nea Trade vepron në disa qytete të Shqipërisë.

PRODUKTET TONA

Per me shume informacion per produktet tona
na kontaktoni

Distributor zyrtar i