73238666_583157298893953_1854892365889369736_n

RRETH NEA TRADE

Nea Trade është themeluar në vitin 2014 nga një aksioner i vetëm, Donald Bështika.
Kompania e ka nisur aktivitetin në importin dhe distribucionin e kafesë e të verës, duke synuar tregun shqipëtar.
Ne kemi zgjedhur cilësinë më të mirë të linjës – HoReCa.

Për ne cilësia e produktit është e para!
Për të jetuar mirë, duhet të shijosh mirë!
Shija juaj është në duart tona!

PRODUKTET TONA

Per me shume informacion per produktet tona
na kontaktoni

Distributor zyrtar i