Grande Espresso

Përzierje kokrrash kafeje të pjekura, të përbëra nga Arabia , Amerika Qendrore me një shije të ëmbël dhe të butë.

KODI: GE GR 1000gr
PESHA NETO: 1000 gr

Top Bar

Përzierje kokrrash kafeje të pjekura të përbëra nga Arabia , Amerika Qendrore me një shije të ëmbël dhe të butë.

KODI: TOP BAR 3000 gr
PESHA NETO: 3000 gr

Luxury

Përzierje kokrrash kafeje të pjekura të përbëra nga Arabia , me një aromë sublime dhe shije të plotë dhe intensive.

KODI: LUX GR 1000gr
PESHA NETO: 1000 gr

Gusto Forte

Përzierje kokrrash kafeje të pjekura dhe me një aromë dhe shije tepër të fortë

KODI: GF GR 1000gr
PESHA NETO: 1000 gr

Aroma Classico

Miscela e nje kafeje te pjekur fort dhe me nje te shije te embel dhe aromatike.

KODI: AC GR 1000gr
PESHA NETO: 1000 gr

Light Espresso

Përzierje e kokrrave te kafes e pjekur dhe përbërë pothuajse tërësisht nga Arabia, me cilësi të lartë, me një aromë të lehtë dhe delikate.

KODI: TOP BAR L. 3000gr
PESHA NETO: 3000 gr

Decaffeinato

Përzierje e kokrrave te kafese të pjekur dhe pa kafeine.

KODI: CHE GR 1000gr
PESHA NETO: 1000 gr

Matik

Përzierje e kokrrash kafeje të pjekura të bëra posaçërisht për shpërndarje automatike.

KODI: MATIK
PESHA NETO: 1000 gr

Magnifico

Përzierje kokrrash kafeje të pjekura me një karakter intensiv me nje aromë të plotë dhe të ekuilibruar.

KODI: ESPMAGNIFICO
PESHA NETO: 1000 gr

Macinato Aroma Classico

Përzierje e kafesë së pjekur dhe të bluar, specifike për mocha, e përbërë pothuajse tërësisht nga Arabia dhe Amerika Qendrore, me një shije të ëmbël dhe të butë.

KODI: AC GR 250gr
PESHA NETO: 250 gr

Macinato Decaffeinato

Përzierje e nje kafeje me kafeine dhe asaj dekafeinuar dhe e pjekur specifike për mocha, me një aromë të rafinuar .

KODI: DEK MAC 250gr
PESHA NETO: 250 gr

Macinato Grande Espersso

Përzierje e kafesë së pjekur dhe të bluar, specifike për mocha, e përbërë pothuajse tërësisht nga Arabia dhe Amerika Qendrore, me një shije të ëmbël dhe të butë.

KODI: GE MAC 250gr
PESHA NETO: 250 gr

Macinato Gusto Forte

Përzierje e kafesë së pjekur dhe të bluar, specifike për mocha, një përzierje depërtuese me një shije të plotë dhe të fortë.

KODI: GF MAC 250gr
PESHA NETO: 250 gr

Macinato Gusto Forte Barattolo

Përzierje e kafesë së pjekur dhe të bluar, specifike për mocha, një përzierje depërtuese me një shije të plotë dhe të fortë.

KODI: GF MAC 250gr
PESHA NETO: 250 gr